duminică, 12 iulie 2009

Animation Test - 3 Different Acting Choices

Hi everyone

First of all... is known the fact that sometimes animators are facing with more than one ideea for chosing the acting for one shot. The main question for them is: "Which one will work better?" Or maybe: "Based on what?" or etc...

So... as an example/exercise, I made a tests couple of time ago for myself, and i would like to share with you the story of this test.

I was begining this, starting to make blockings for this shot... not one, but as many as far i can go with ideeas. In this way, i was achieved to acomplish 10 different blocking versions for one shot. After this step, i was agree with myself to go in animation chosing 3 blocking versions from 10... and after that, from this three animation versions, to chose only ONE as final. In my opinion, every version has a strong point in the acting line... an also, i'm pretty sure that taking every point from them and put it al together in one... will be a bad ideea. So here are this 3 animation versions, feel free to express which version you'll chose for going forward with.




Salutare

In Primul rand, este cunoscut faptul ca unii animatori ce confrunta cu mai multe idei in alegerea actingului si a interpretarii lui pe un shot. Apar intrebari inevitabile si dialoguri in subconstient cu tine insuti intr-o incercare frustranta de a te convinge... de genul: "Care dintre idei s-ar potrivi mai bine sa aplic in scena asta?" "Mai bine o fac pe cealalta!" "Daca nu o sa placa alora?" "OMG.. OMG...WTF!" etc...

Astfel.. ca si exemplu/exercitiu, acum cativa ani am facut un test pentru mine insumi, si as dori sa impart cu voi scurta poveste a acestui test.

Am inceput prin a face eapa blocking-ului pentru acest shot... nu doar o versiune, ci atat de multe cat am putut si cat m-au tinut ideile. In felul asta, am ajuns sa fac 10 versiuni de blocking pentru acest singur shot. Dupa aceasta etapa, am fost de acord cu mine insumi sa aleg 3 din acele 10 versiuni de blocking (desigur, cateva dintre ele se contraziceau cumplit), si cu care sa merg mai departe in etapa de animatie.... din care 3 animatii, sa aleg doar una pentru a finaliza shot-ul. In opinia mea, fiecare din aceste 3 versiuni au cate un punct forte sau centru de interes in linia de actiune... si de asemenea (sa clarific), dupa cum ar gandii unii oameni, a incerca sa le aduci pe toate impreuna consider ca ar fi cea mai mare prostie.


Acestea sunt cele 3 versiuni de animatie... sunteti liberi sa va spuneti parerea despre ele, sau cu care versiune a-ti merge spre finalizarea shotului. Pentru cine intereseaza, tin sa creditez sunetul ca fiind al celor de la Disney, mai exact.. Alladin.

Animation Test - Acting v1


Animation Test - Acting v2


Animation Test - Acting v3




PS: Scena asta a ramas in stadiul acestor 3 versiuni de animatie. Nu am reusit sa inteleg cauza... ori viatza e o tarfa! Ori sunt eu prea puturos! :D
Cred ca amandoua.


Salutare
Florin

MIchael Jackson Caricature


Michael Jackson "Dangerous Tour" Portrait Drawing






Michael Jackson "Billie Jean - LIVE" Drawing






Michael Jackson "Dirty Diana" Drawings




Michael Jackson - Hand Drawing Graphics P1











Michael Jackson - Hand Drawing Graphics P2